Libri i të mallkuarve

[Shkarkoje librin]

Shënimi hyrës i Kronistit

…më thanë se Perandoria, krahas mijëra e mijëra librave të rëndësishëm, ruan edhe një të vetëm,që i frikësohen njësoj të mëdhenjtë e të vegjlit,të gjallët e të vdekurit…

…më thanë se ai libër është plot e përplot me ngjarje e persona që duhet t´i takojnë harresës së përhershme dhe shurdhe. Sepse vetëm qoftëlargu pati punë me ata shpirtra të shqetësuara mbase edhe pavetëdijshëm,që u mallkuan aq rëndë sa të largohen përgjithmonë nga kujdesa perandorake…

…më thanë se duhet të ruhem,sepse Libri i mallkuar prore pikon helm dhe vret pamëshirshëm…

Rrjetet sociale